BRANKA JAKELIĆ

Adresa:
Srednjaci 24, Zagreb
Struka:
magistar edukacije južnoslavenskih jezika i književnosti i pedagogije (Filozofski fakultet, Zagreb), magistar muzike (Muzička akademija, Zagreb)
Dodatne edukacije:
Gestalt psihoterapija, psihodrama, transpersonalna psihoterapija, transakcijska analiza, Attitudinal Healing - ECP
Područja rada:
Supervizija za edukante
O meni:
Oduvijek su me zanimala temeljna egzistencijalna pitanja: tko smo mi? otkuda dolazimo? zašto smo tu? kamo idemo i što je smisao našeg života? U potrazi za odgovorima učila sam na sve načine koji su mi bili dostupni. Radim s odraslima zainteresiranim za rad na sebi, rast i razvoj - teme vezane uz razne životne krize i probleme, rad na snovima, rad na tijelu i psihosomatskim tegobama, duhovnim problemima i krizama... Uz psihoterapiju bavim se i pisanjem. Dosad su mi objavljene knjige GOVOR SNOVA (Zagrebačka naklada, 1994; drugo izdanje objavila je Medicinska naklada, 2002.), TRAGAJUĆI ZA SOBOM (Sipar, 1997.) i KRILATE SANDALE (Profil, 2009.). Moja web stranica je www.branka-jakelic.com