Irena Bezić

Struka:
klinički psiholog-psihoterapeut- supervizor
Dodatne edukacije:
1981.- 1983. Edukacija iz kognitivne bihejvioralne psihoterapije (I i II stupanj) i nedirektivne Rogersove psihoterapije (I i II st.), obiteljska sistemska terapija (I i II stupanj), Albert-Ludwigs Universitat, Freiburg, Njemačka. 1985.- 1987. Edukacija iz Gestalt psihoterapije kao dio edukacije psihologa Hrvatske zaposlenih u socijalnoj zaštiti. 1988.- 1993. Edukacija iz Gestalt psihoterapije, Institut za Gestalt psihoterapiju Würzburg, Njemačka. 1994.- 1996. Trening iz biodinamske psihoterapije (C.Southwell, Gerda Boysen Institut for Biodynamic Psychology, London, Velika Britanija) 1996.- 1998. Trening iz biodinamske masaže (G. Boysen Insitut, London) 1998.- … Trening iz egzistencijalne psihoterapije (J. Waterston, Cambridge Personal Development Institut) 2002.- 2003. Trening iz Imago terapije, The Institut for Imago Relationship Therapy, USA
Područja rada:
Terapija za edukante
Supervizija za edukante
Supervizija
Grupe
Coaching
Odrasli
Parovi
Organizacije
Adolescenti
O meni:
Volim vidjeti ljude sa svim svojim kompleksnim, nekad i kontradiktornim stranama i svaki puta originalnim varijantama postojanja. Vjerujem da je život bogatiji kad uspijemo integrirati što više onoga što je istina o nama u vlastitu sliku o sebi. Vjerujem da svatko može napraviti pomak unaprijed u svom životu, ako sam sebi prizna gdje se upravo nalazi i što ga to sad određuje. Svakodnevni život i priroda su meni najbolja inspiracija, iako volim i analitičku kombinatoriku znanstvenog rada.