Nataša Barolin Belić

Odrasli
Mobitel:
O meni:
Ja sam gestalt psihoterapeutkinja, seksualna terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose. Radim s pojedincima i parovima na njihovim osobnim i partnerskim promjenama: na ostvarivanju njihove osobne cjelovitosti, zdravlja, promjene - na kreiranju kvalitetnog života na svim razinama. Imam privatnu praksu u Zagrebu i to je jedno od rijetkih mjesta u Hrvatskoj u kojem pojedinci i parovi mogu dobiti edukaciju, podršku, savjetovanje i terapiju u području seksualnosti i seksualnog zdravlja. Osim rada s pojedincima i parovima vodim i edukacije i radionice o seksualnom zdravlju. Završila sam četverogodišnju edukaciju iz Gestalt psihoterapije na IGW-u, Institutu za integrativnu Gestalt psihoterapiju iz Würzburg-a, Njemačka. U prvoj sam generaciji edukanata za seksualne terapeute u Hrvatskoj. Edukaciju provodi Hrvatsko društvo za seksualnu terapiju HDST a predavači su renomirani stručnjaci iz SAD i Europe. Upisala sam magistarski studij savjetodavnog rada, specijalnost savjetovanje obitelji i bračnih parova, na EVTOSU u Osijeku. Tajnica sam Hrvatskog društva za seksualnu terapiju HDST.