Jasmina Sočković

Struka:
Psiholog-psihoterapeut
Dodatne edukacije:
gestalt terapija (IGW), osnove integrativne tjelesne relacione psihoterapije, art terapije, process worka (procesno-orijentirane psihoterapije), edukacija iz holističkog plesa i pedagogije pokreta (Holistic Dance and Movement Pedagogy Teachers Training Program), Systemic Gestalt Coaching (IGW)
Područja rada:
Grupe
Coaching
Odrasli
Organizacije
Mobitel:
O meni:
Kako se psiholozi radi prirode svoga posla često nađu na različitim radnim mjestima, tako se i moja karijera kretala istovremeno u dva smjera: ka poslovnom savjetovanju (prije svega u upravljanju ljudskim resursima) i ka psihoterapijskom radu. Desetak godina psihoterapija je bila moj 'hobi', a intenzivnije sam joj posvećena zadnjih 5-6 godina. Imam 15 godina rada u organizacijskom razvoju i menadžmentu, te u vođenju različitih edukativnih i razvojnih grupa. Od 2010. godine sam vlasnica tvrtke Pilgrim d.o.o. (www.pilgrim.hr). U 2013. godini pokrenula sam jednogodišnji Dream Movement Program (Rad na snovima kroz pokret) usmjeren na osobni razvoj. Psihoterapiju vidim kao zajedničko putovanje klijenta i terapeuta, pri čemu klijent zna najbolje što je za nju/njega dobro, a terapeut je samo nešto iskusniji „putnik kroz daleke zemlje“.