RADIONICA IZ GEŠTALT PSIHOTERAPIJE: «PAR I PARTNERSTVO U SVIJETU »PETER PHILIPPSON

petak, 21.2. (16 – 21 sati);
subota,22.2. (10 – 18 sati) i
nedjelja, 23.2. (10 – 15 sati)

Mjesto održavanja: Studio Chekhov, Ljudevita Gaja 10
Radionicu će voditi Peter Philippson, osnivač Manchester Gestalt Centre, trener,
supervizor, terapeut i teoretičar, a na radionic će predstaviti razumijevanje para i
partnerstva u izazovima suvremenog života, te rad s parom iz polazišta teorije
polja.

Intronaut (intronaut.org) vas poziva na radionicu o tome što je par i partnerstvo u ovom našem postmodernom svijetu. Kako od plamena zaljubljenosti njegovati toplinu ljubavi. Kako u tendenciji self-centriranosti biti otvoren za drugog, za njegovu/njezinu različitost i istinu. Kako se oduprijeti pritisku hiperaktivne svakodnevnice i posvijetiti se vremenu “za nas”. Kako terapija može pomoći paru da bude vitalan, dinamičan, snažan, povezan, strastven… Kako terapeut da razumije i poštuje dinamiku i polje para.

Peter Philippson: «Predstavit ću rad s parovima na temelju principa polja u kojem se stavlja naglasak na par u svijetu gdje se par suočava s neizbježnim poteškoćama u stvaranju i održavanju međusobnog odnosa, dok pritom svatko živi svoj život i balansira između tog odnosa, posla i prijatelja, a sada ga predstavlja terapeutu.
Ovim pristupom terapiji para izbjegava se ideja kojom terapeut vidi, zna i savjetuje par, koji na terapiji pokazuje način na koji se povezuje u svakodnevnom životu te je terapijski proces usmjeren na način na koji se par prikazuje samom terapeutu, a ne nužno kako inače funkcionira.
Predstavit ću teoriju te je praktično primijeniti na primjeru nekog vanjskog para ili s nekim odnosima u grupi. Bit će prostora za raspravu i supervizijska pitanja.»

Radionica je namijenjena edukantima i trenerima iz Geštalt psihoterapije i Geštalt psihoterapeutima, te edukantima i terapeutima svih drugih psihoterapijskih pravaca, ali i svima onima koji su osobno i/ili profesionalno zainteresirani za ovu temu.

Osiguran je konsekutivni prijevod!

CIJENA RADIONICE: 1000 kn

Prijave, informacije i pitanja na info@intronaut.org i 098 91 76 575

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top