Početak edukacije iz Gestalt psihoterapije u Splitu

S obzirom na interes koji su iskazale  naše kolegice i kolege sa područja  Splita, Dalmacije, kao i BIH, Centar IGW zagreb – priprema početak nove 4-godišnje edukacijske grupe iz Gestalt psihoterapije u Splitu s voditeljima Mijom Marićem i Sandrom Čanić. Ako ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo vas na iskustvene radionice koje su uvod u edukaciju.

Inicijalne iskustvene radionice održat će se u prostorima Kluba trudnica i roditelja Split, Ruđera Boškovića 28 u Splitu, prema sljedećem rasporedu:

Najavljujemo početak edukacije iz gestalt psihoterapije u Rijeci po programu Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta

OBAVIJEST O GRUPI IZ GEŠTALT PSIHOTERAPIJE U RIJECI obavještavamo vas da u Rijeci otvaramo novu grupu iz geštalt psihoterapije po programu Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta. Psihika d.o.o. provodi malteški program geštalt edukacije u Hrvatskoj deset godina i jedan je od četiri postojeća geštalt Instituta u Hrvatskoj. Malta Qualifications Recognition Information Centre (MQRIC) prepoznala je ovaj geštalt program kao level 7 post-graduate diploma (Ref:MQRIC129/8, 2008).

Početak edukacije iz Gestalt psihoterapije u Rijeci

Obzirom na interes koji su iskazale  naše kolegice i kolege sa područja  Rijeke, Istre i Kvarnera obavještavamo vas da pripremamo početak nove edukacijske grupe iz Gestalt psihoterapije u Rijeci s voditeljima Anom Čović i Velimirom Dugandžićem.

Ukoliko ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo vas na iskustvene radionice koje su uvod u edukaciju.

Retroflection and Bodywork

Jako nam je drago što smo dozvali Petera Philippsona na temu ‘Retroflection and Bodywork’, radionicu koja će se održati 17.-19.2.2017. u Zagrebu. Peter je u svom radu prepoznatljiv po jakom fokusu na retrofleksiju s kojom uvijek radi u kontekstu tjelesnog procesa. Sam Peter o svom pristupu retrofleksiji i načinu rada na radionici navodi sljedeće:

Stranice