Najavljujemo početak edukacije iz gestalt psihoterapije u Rijeci po programu Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta

OBAVIJEST O GRUPI IZ GEŠTALT PSIHOTERAPIJE U RIJECI obavještavamo vas da u Rijeci otvaramo novu grupu iz geštalt psihoterapije po programu Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta. Psihika d.o.o. provodi malteški program geštalt edukacije u Hrvatskoj deset godina i jedan je od četiri postojeća geštalt Instituta u Hrvatskoj. Malta Qualifications Recognition Information Centre (MQRIC) prepoznala je ovaj geštalt program kao level 7 post-graduate diploma (Ref:MQRIC129/8, 2008). Magistarski program iz geštalt psihoterapije (EQF/MQF Level 7) nudi se svim edukantima i diplomiranim terapeutima Psihike d.o.o. koji imaju uvjete i žele unaprijediti svoj certifikat diplome geštalt psihoterapeuta u malteški magistarski certifikat. Program vode: Dr. Lidija Pecotić, Margareta Mesić, univ.spec. i doc. dr. sc. Alan Medić. Upite slati na gestalt@psihika-doo.com .

1 thought on “Najavljujemo početak edukacije iz gestalt psihoterapije u Rijeci po programu Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta”

 1. OBAVIJEST O GRUPI IZ GEŠTALT PSIHOTERAPIJE U RIJECI

  obavještavamo vas da u Rijeci otvaramo novu grupu iz geštalt psihoterapije po programu Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta. Psihika d.o.o. provodi malteški program geštalt edukacije u Hrvatskoj deset godina i jedan je od četiri postojeća geštalt Instituta u Hrvatskoj.

  Malta Qualifications Recognition Information Centre (MQRIC) prepoznala je ovaj geštalt program kao level 7 post-graduate diploma (Ref:MQRIC129/8, 2008).

  Magistarski program iz geštalt psihoterapije (EQF/MQF Level 7) nudi se svim edukantima i diplomiranim terapeutima Psihike d.o.o. koji imaju uvjete i žele unaprijediti svoj certifikat diplome geštalt psihoterapeuta u malteški magistarski certifikat.

  Program vode: Dr. Lidija Pecotić, Margareta Mesić, univ.spec. i doc. dr. sc. Alan Medić.

  Upite slati na gestalt@psihika-doo.com.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top