Početak edukacije iz Gestalt psihoterapije u Rijeci

Obzirom na interes koji su iskazale naše kolegice i kolege sa područja Rijeke, Istre i Kvarnera obavještavamo vas da pripremamo početak nove edukacijske grupe iz Gestalt psihoterapije u Rijeci s voditeljima Anom Čović i Velimirom Dugandžićem.

Ukoliko ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo vas na iskustvene radionice koje su uvod u edukaciju.

Smisao inicijalnih iskustvenih radionica je upoznavanje zainteresiranih sa Gestalt terapijom, upoznavanje voditelja sa budućim polaznicima, te upoznavanje vas. Za vas je to šansa da vidite, točnije, osjetite – jer radi se o iskustvenim radionicama – odgovara li ova vrsta psihoterapije vama. Inicijalne iskustvene radionice nikoga ne obavezuju na nastavak edukacije. Kroz te radionice procjenjuje se zadovoljavate li ulazne kriterije za početak edukacije (a to su: spremnost na rizik i upoznavanje novog, emocionalna izdržljivost, sposobnost empatije, sposobnost opažanja sebe i drugih, sposobnost uspostavljanja kontakta, spremnost da se poštuje integritet druge osobe..). Onima koji će se uključiti u edukaciju, inicijalna iskustvena radionica će se priznati kao prva edukacijska radionica.

Nakon inicijalnih iskustvenih radionica slijedi izborna radionica na kojoj će se izvršiti odabir kandidata za polazak u edukaciju.

U prilogu se nalazi program edukacije, te informacije o formalnim kriterijima za ulaz u edukaciju.

Inicijalne iskustvene radionice održat će se u Rijeci:

– iskustvena radionica 26. i 27. svibanj 2017. (subota od 9-19 sati, nedjelja od 9-14)

– iskustvena radionica – izborna radionica 7. i 8. srpanj 2017. (subota od 9-19 sati, nedjelja od 9-14)

Druga iskustvena je ujedino i izborna radionica na kojoj se oformljuje grupa koja počinje sa radom od rujna 2017 godine. Cijena iskustvenih i izborne radionice iznosi 800,00 kn po polazniku po radionici.

Kompletan program sa svim detaljima možete preuzeti s naših web stranica.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na iskustvenim radionicama, molimo vas da se prijavite najkasnije do 30.4.2017. godini. Popunjen Prijavni list (naći ćete ga niže na stranici) pošaljite na e-mail duganv@gmail.com ili ana.covic@zg.t-com.hr ili fax 01/4922 307.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top