Početak edukacije iz Gestalt psihoterapije u Splitu

S obzirom na interes koji su iskazale naše kolegice i kolege sa područja Splita, Dalmacije, kao i BIH, Centar IGW zagreb – priprema početak nove 4-godišnje edukacijske grupe iz Gestalt psihoterapije u Splitu s voditeljima Mijom Marićem i Sandrom Čanić. Ako ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo vas na iskustvene radionice koje su uvod u edukaciju.

Inicijalne iskustvene radionice održat će se u prostorima Kluba trudnica i roditelja Split, Ruđera Boškovića 28 u Splitu, prema sljedećem rasporedu:

– iskustvena radionica 20. i 21. svibnja 2017. (subota od 9-19 sati, nedjelja od 9-14)

– iskustvena radionica 1. i 2. srpnja 2017. (subota od 9-19 sati, nedjelja od 9-14)

Druga iskustvena je ujedino i izborna radionica na kojoj se oformljuje grupa koja počinje sa radom od rujna 2017 godine. Cijena iskustvenih i izborne radionice iznosi 700,00kn + PDV po polazniku po radionici.

Smisao inicijalnih iskustvenih radionica je upoznavanje zainteresiranih sa Gestalt terapijom, upoznavanje voditelja sa budućim polaznicima, te upoznavanje vas. Za vas je to šansa da vidite, točnije, osjetite – jer radi se o iskustvenim radionicama – odgovara li ova vrsta psihoterapije vama. Inicijalne iskustvene radionice nikoga ne obavezuju na nastavak edukacije. Kroz te radionice procjenjuje se zadovoljavate li ulazne kriterije za početak edukacije (a to su: spremnost na rizik i upoznavanje novog, emocionalna izdržljivost, sposobnost empatije, sposobnost opažanja sebe i drugih, sposobnost uspostavljanja kontakta, spremnost da se poštuje integritet druge osobe..).

Kompletan program sa svim detaljima možete preuzeti s naših web stranica.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na iskustvenim radionicama, molimo vas da se prijavite najkasnije do 10.5.2017. godini. Popunjen Prijavni list (naći ćete ga niže na stranici) pošaljite na jedan od sljedećih e-mailova: centar.igw.zg@gmail.com, sandra.canic@movis.hr, mijo.maric@gmail.com.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top