Početak nove generacije edukacije iz gestalt psihoterapije Gestalt centra Homa

Gestalt centar Homa obavještava vas da pripremamo početak nove generacije edukacije iz Gestalt psihoterapije. Ukoliko ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo Vas na iskustvene radionice koje su preduvjet za edukaciju.

Naše iskustvo je pokazalo kako je za odluku o pohađanju cjelovite edukacije važno imati ne samo kognitivni uvid u osnovne principe i teoriju, nego i iskustveni uvid u način rada. S obzirom da Gestalt pristup ističe važnost osobne odgovornosti, čini nam se neophodnim “kušati” ga prije donošenja odluke o uključivanju u edukaciju. Tim više jer Gestalt edukacija traje četiri godine (što je mnogo vremena, energije i novca) i uključuje mnogo iskustvenog rada i rada na sebi (što podrazumijeva osobne promjene, odnosno rast i razvoj).

Uvodna iskustvena radionica održat će se u tri navrata 24. i 25. veljače, 3. i 4. ožujka, te 7. i 8. travnja, 2018. godine u Zagrebu.

Međutim, pozvani ste na jednu ili više iskustvenih radionica i ukoliko želite jedan vikend poraditi na svom osobnom rastu i razvoju ili bliže upoznati gestaltistički pristup, bez obzira na edukaciju.

Ukoliko ste zainteresirani, molim Vas da se prijavite do 31. siječnja 2018. na e-mail info@gestaltcentarhoma.hr

PRILOG:

Homa – detalji edukacije 2018.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top