Radionica ‘Sadržaj ili proces’ u terapiji’ Kevina McCanna

Radionica „Sadržaj ili proces u terapiji“ Kevina McCanna

Pozivamo Vas na radionicu Kevina McCanna na temu “Sadržaj ili proces u terapiji” (15. – 17. 4. 2016.). Oni koji su bili lani na njegovoj radionici iskusili su koliko je bogatstvo u fokusu i na proces, a ne samo na sadržaj i koliko je Kevin dobar u tome. Oni koji nisu, mogu to iskusiti ovaj put. Pozvani su svi psihoterapeuti i oni koji su u edukaciji bez obzira na psihoterapijski pravac.

Opis radionice (na engleskom, jer će se radionica održavati na tom jeziku bez prevođenja):

This workshop will address the issue of working with process versus content, with the aim to support participants to be more aware of process and become more fluid in working with the relationship between the two, rather than getting captured by either one of them. While content is important to give context to the clients ground, process gives us better access to the clients meaning making process. In Gestalt therapy, the therapist is more interested in “how” the clients do what they do rather than the “what” of the client’s story. For example, it is important to pay attention to the melody of the encounter, as well as to the individual notes. The goal of Gestalt phenomenological exploration is awareness, not only of a client’s personal awareness, but also of the awareness process itself.
The focus is in the interaction between client and therapist, in order to bring awareness to the reality of two different phenomenological experiences present in the room: one is the client’s and the other is the therapist’s, and they meet at a contact boundary which illustrate the client’s ability to interact with their personal and wider field. This requires the therapist to be aware of how they modulate their presence, how fluid they are in the therapeutic relationship.
The format of this workshop will be a mixture of theory, demonstration and open discussion with the possibility of participants working in the larger group under supervision.

O voditelju radionice

Kevin je rođen u Lurganu u Sjevernoj Irskoj. Diplomirao je na University College Cork (U.C.C.) Gestalt terapiju i završio poslijediplomski studij iz Integrativnih psihoterapijskih studija.
Nakon završetka treninga na Gestalt Associate Training Los Angeles, postao je certificirani gestalt psihoterapeut, a od 2011. godine je i jedan od trenera GATLA-e.
Mnogo putuje, predaje o gestalt psihoterapiji, u Irskoj i izvan nje te kao gost predavač gostuje na nekoliko gestalt instituta. Akreditirani je supervisor i ima 30 godina iskustva u poslijediplomskoj edukaciji i treninzima.
Punopravni je član Irish Association of Counseling and Psychotherapy i bivši predsjednik Irskog gestalt društva. Osim što predaje i vodi radionice, Kevin također ima i privatnu praksu u kojoj radi s pojedincima i parovima. Jedan je od osnivača Irish Gestalt Training Instituta, koji nudi trening iz gestalt terapije na (postdiplomskoj) razini.

Vrijeme održavanja radionice: 15. – 17. 4. 2016.; petak 17:00 – 20:00, subota od 9:00 do 18:00 sati (s dvosatnom pauzom za ručak) i nedjelja od 9:00 do 14:00 sati.

Mjesto održavanja: Gestalt centar Homa, Kamenjak 1, Zagreb.

Cijena radionice: 1200,00 + PDV = 1.500 kn po polazniku.

Radionica će se održavati na engleskom jeziku.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se prijavite do 31. 3. 2016. na e-mail info@gestaltcentarhoma.hr ili fax (01) 468 32 78 ili preko naše web stranice www.gestaltcentarhoma.hr.

U prijavi navedite:

• Ime i prezime:
• Broj telefona:
• Adresa:
• e-mail:
• Radno mjesto i struka:
• Obrazovanje iz psihoterapije – koji smjer i koji stupanj u obrazovanju

Nakon što se prijavite, dobit ćete potvrdnu obavijest uz podatke za uplatu kotizacije.

S obzirom na iskustvo sugeriramo da se prijavite što ranije kako biste imali prednost, budući da je broj sudionika u grupi ograničen na 16. Mjesta će se popuniti redoslijedom prijava/uplata.

Ukoliko imate još nekih nejasnoća ili pitanja slobodno pišite ili nazovite na broj telefona 01 468 32 78.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top