Edukacija

anamarija-perović-photo

EAPTI Psihika – Europski akreditirani psihoterapijski trening Institut organizira ljetnu radionicu na temu: PROCES ODVAJANJA, ŽALOVANJA I OPLAKIVANJA – GEŠTALT PRISTUP, a koju vodi dr. sc. Lidija Pecotić.  Radionica će se održati 06. i 07. srpnja 2019. godine (subota i nedjelja) u Opatiji. Prijave i upite slati na: psihika.d.o.o@zd.t-com.hr

dgiph-onama_web-optim

Edukacija Centra za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS) po programu IIIGT Nűrnberg

Edukacije iz integrativne geštalt terapije koje provodi Centar za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS) po programu Internationales Institut fűr Integrative Gestalttherapie (IIIGT, Nűrnberg, Njemačka) usklađene su sa smjernicama i standardima Europske asocijacije za Gestalt psihoterapiju (EAGT).

psihoterapeuti-optimiz

O edukaciji iz Gestalt psihoterapije – Gestalt centar Homa

Gestalt centar Homa (GCH) razvio je svoj kurikulum/plan i program Edukacije iz Gestalt psihoterapije bazirajući se na smjernicama i standardima Europske asocijacije za Gestalt psihoterapiju (EAGT), obogaćujući ga iskustvima osnivača i trenera te povratnim informacijama bivših polaznika.

vijesti_web

Edukacija iz geštalt psihoterapije po programu „Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta“ (GPTIM)

Edukaciju iz geštalt terapije po Malteškom programu u Hrvatskoj provodi Psihika d.o.o., Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje i to u Zadru, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku. Završavanje ovog programa omogućava polaznicima dobivanje relevantnih europskih certifikata (EAGT i ECP).

edukacija_web_optimiz

Program Institute fur Integrative Gestalttherapie Wurzburg

Edukacija iz Gestalt psihoterapije uključuje usvajanje teorijskih znanja ali i iskustveno stjecanje znanja kroz rad na sebi. Gestalt pristup potiče upoznavanje sebe i načina na koje komuniciramo s okolinom. Usmjerenošću na “sada i ovdje” pomaže uspostavu ravnoteže između sadašnjeg života i životnih iskustava…

Pratite nas na Facebooku

• Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta (DGIPH)
    Hrvatske Ul. baruna Trenka 1/I
    10000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.