This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Irena Bezić
Zagreb
klinički psiholog-psihoterapeut- supervizor

1981.- 1983. Edukacija iz kognitivne bihejvioralne psihoterapije (I i II stupanj) i nedirektivne Rogersove psihoterapije (I i II st.), obiteljska sistemska terapija (I i II stupanj), Albert-Ludwigs Universitat, Freiburg, Njemačka.
1985.- 1987. Edukacija iz Gestalt psihoterapije kao dio edukacije psihologa Hrvatske zaposlenih u socijalnoj zaštiti.
1988.- 1993. Edukacija iz Gestalt psihoterapije, Institut za Gestalt psihoterapiju Würzburg, Njemačka.
1994.- 1996. Trening iz biodinamske psihoterapije (C.Southwell, Gerda Boysen Institut for Biodynamic Psychology, London, Velika Britanija)
1996.- 1998. Trening iz biodinamske masaže (G. Boysen Insitut, London)
1998.- … Trening iz egzistencijalne psihoterapije (J. Waterston, Cambridge Personal Development Institut)
2002.- 2003. Trening iz Imago terapije, The Institut for Imago Relationship Therapy, USA

Terapija za edukante, Supervizija za edukante, Supervizija, Grupe, Coaching, Odrasli, Parovi, Organizacije, Adolescenti

Volim vidjeti ljude sa svim svojim kompleksnim, nekad i kontradiktornim stranama i svaki puta originalnim varijantama postojanja. Vjerujem da je život bogatiji kad uspijemo integrirati što više onoga što je istina o nama u vlastitu sliku o sebi. Vjerujem da svatko može napraviti pomak unaprijed u svom životu, ako sam sebi prizna gdje se upravo nalazi i što ga to sad određuje. Svakodnevni život i priroda su meni najbolja inspiracija, iako volim i analitičku kombinatoriku znanstvenog rada.