This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Jasmina Sočković
Zagreb
Psiholog-psihoterapeut (EAGT, ECP)

Gestalt terapija (IGW), osnove integrativne tjelesne relacione psihoterapije, art terapije, process worka (procesno-orijentirane psihoterapije), edukacija iz holističkog plesa i pedagogije pokreta (Holistic Dance and Movement Pedagogy Teachers Training Program), Systemic Gestalt Coaching (IGW)

Terapija za edukante, Grupe, Coaching, Odrasli, Organizacije

Kako se psiholozi radi prirode svoga posla često nađu na različitim radnim mjestima, tako se i moja karijera kretala istovremeno u dva smjera: ka poslovnom savjetovanju (prije svega u upravljanju ljudskim resursima) i ka psihoterapijskom radu. Radim s klijentima zadnjih desetak godina. Imam 18 godina rada u organizacijskom razvoju i menadžmentu, te u vođenju različitih edukativnih i razvojnih grupa. Od 2010. godine sam vlasnica tvrtke Pilgrim d.o.o. (www.pilgrim.hr ). U 2013. godini pokrenula sam jednogodišnji Dream Movement Program (Rad na snovima kroz pokret) usmjeren na osobni razvoj. Psihoterapiju vidim kao zajedničko putovanje klijenta i terapeuta, pri čemu klijent zna najbolje što je za nju/njega dobro, a terapeut je samo nešto iskusniji „putnik kroz daleke zemlje“.