This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Margareta Mesić
Zadar
Klinički psiholog, univ. spec.

Četverogodišnja edukacija za geštalt psihoterapeuta (GPTIM Malta). 2008. godine završila jednogodišnju edukaciju iz supervizije pod vodstvom Kennetha Evansa. Od 2011. godine je učiteljica geštalt terapije, 2013. sveučilišna specijalistica supervizije psihosocijalnog rada, Zagreb. 2014. godine završava edukaciju za terapeuta iz područja obiteljskih konstelacija pod vodstvom Lidije Pecotić. 2016. godine u Beogradu je završila specijalizaciju „Primjena geštalt terapije u radnim organizacijama“. Doktorantica je na studiju socijalnog rada u Zagrebu.

Supervizija za edukante, Supervizija, Grupe, Obitelji, Odrasli, Parovi, Organizacije, Adolescenti

Klinička psihologinja, certificirana geštalt psihoterapeutkinja, učiteljica i supervizorica (EAGT).
Direktorica Psihike d.o.o. (EAPTI) – Europski akreditiranog psihoterapijskog trening Instituta – Centra za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje, Zadar. Od 2007. godine do danas vodi Institut u suradnji sa Gestalt Institute Malta (GPTIM), Geštalt Studio Beograd, Psiho-Integrum Sarajevo i Institut D.O.M. Zagreb. Pridruženi je učitelj u Institutu D.O.M. za polaznike edukacije iz Integrativne psihoterapije za rad s djecom i mladima. Član je EAGT-a. Osnivački je član Europske asocijacije za terapijski rad s djecom i mladima (EIATCYP), punopravni član Hrvatskog društva za superviziju (HDSOR) i od 2018. godine akreditirani europski supervizor (EAGT). Od 2019. godine član je Upravnog odbora Hrvatske komore psihoterapeuta.