This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Marijela
Zagreb
Psiholog

Somatic Experiencing Trauma Institute, Boulder, Colorado: Intermediate-level Student in the Somatic Experiencing® Professional Training; Centar za mindfulness IDIS: MBSR - Mindfulness Based Stress Reduction; HUBIKOT: Tečaj mindfulnessa zasnovan na MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy); HOMA, d.o.o.: Edukacija iz geštalt supervizije; Brojne vikend radionice na različite teme iz područja art terapije, tjelesno orijentirane psihoterapije, terapije kroz ples i pokret, sistemskih konstelacija i psihodrame.

Grupe, Odrasli

Rođena sam u Sarajevu 1976.godine. Diplomirala sam na studiju psihologije Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Četverogodišnju edukaciju iz geštalt psihoterapije sam završila pri IGW instututu (Institut für Integrative Gestalttherapie, Wurzburg). Radim terapiju s odraslim osobama i grupama. Kroz praksu se najčešće susrećem s temama vezanim uz depresivne i anksiozne smetnje, napade panike, traumatska iskustva, poteškoće pri uspostavljanju i održavanju bliskih odnosa, nezadovoljstvo sobom i smanjeno samopouzdanje, probleme s identitetom, komplicirane obiteljske dinamike, poteškoće u donošenju odluka, probleme u partnerstvu i u svemu tome osobni rast i razvoj. Živim u Zagrebu s mužem i kćeri. Obožavam planinariti, putovati i fotografirati, a posebna strast su mi glazba i pjevanje.