This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Nataša Barolin Belić
Zagreb
Geštalt psihoterapeutkinja, seksualna terapeutkinja

Geštalt psihoterapija, Seksualna terapija

Odrasli

Ja sam gestalt psihoterapeutkinja, seksualna terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose. Radim s pojedincima i parovima na njihovim osobnim i partnerskim promjenama: na ostvarivanju njihove osobne cjelovitosti, zdravlja, promjene - na kreiranju kvalitetnog života na svim razinama. Imam privatnu praksu u Zagrebu i to je jedno od rijetkih mjesta u Hrvatskoj u kojem pojedinci i parovi mogu dobiti edukaciju, podršku, savjetovanje i terapiju u području seksualnosti i seksualnog zdravlja. Osim rada s pojedincima i parovima vodim i edukacije i radionice o seksualnom zdravlju. Završila sam četverogodišnju edukaciju iz Gestalt psihoterapije na IGW-u, Institutu za integrativnu Gestalt psihoterapiju iz Würzburg-a, Njemačka. U prvoj sam generaciji edukanata za seksualne terapeute u Hrvatskoj. Edukaciju provodi Hrvatsko društvo za seksualnu terapiju HDST a predavači su renomirani stručnjaci iz SAD i Europe. Upisala sam magistarski studij savjetodavnog rada, specijalnost savjetovanje obitelji i bračnih parova, na EVTOSU u Osijeku. Tajnica sam Hrvatskog društva za seksualnu terapiju HDST.