This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Nina
Zadar
0981934878
Psiholog, psihoterapeut

Završen trening: Geštalt psihoterapija, Edukacija za Trenera geštalt terapije,
Obiteljske sistemske konstelacije,

U tijeku: Imago terapija odnosa

Terapija za edukante, Grupe, Obitelji, Odrasli, Parovi, Organizacije, Adolescenti

Nina Kolanović, psiholog, geštalt terapeut i trener GT. Diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, (1998-2004). Certificirani Geštalt terapeut, Trener i Certificirani terapeut Constellation of Human Sistem (EAPTI-GPTIM, EAPTI-PSIHIKA, Institut “Berth Hellinger” na Malti). Završena 1.god. Imago terapije odnosa.

Predsjednica je Društva za Geštalt i Integrativnu psihoterapiju u Hrvatskoj (DGIPH), i predstavnica NOGT za Hrvatsku u GB EAGT. Član je Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva i član Etičkog odbora u Komori psihoterapeuta. Član je Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Ugljan, član Školskog odbora Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole i vijećnica Zadarske županije.
Svoje profesionalno iskustvo stječe radom kao psiholog – volonter u Centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama „Los Rosales“ u Mostaru, kao prof. psihologije u srednjim školama u Zadru (Ekonomsko birotehnička i trgovačka škola, Gimnazija Franje Petrića) i Biogradu ( Srednja škola Biograd na Moru), volonterskim radom u Udruzi za pomoć ženi i djetetu „Duga“ u Zadru, te radom u udruzi „Humani studio“ i udruzi “Put Života”, u Zadru na poslovima psihološkog savjetovanja, psihoterapije i edukacije. U Ekonomsko birotehničkoj i trgovačkoj školi u Zadru radila je kao profesorica psihologije marketinga i poslovne psihologije te kao mentorica za praksu studenata psihologije. Vlasnik i zaposlenik u Kontakt Diversa d.o.o. razvoj osobnih, obiteljskih i poslovnih potencijala (psihološko savjetovalište). Sudjelovala je na brojnim domaćim i stranim kongresima i simpozijima. Pohađala seminare koji se bave alternativnim pristupom ljudskoj svijesti. Organizira i vodi edukativno/iskustvene radionice i individualni terapijski i savjetodavni rad s klijentima.