This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Tajana
Rijeka
dipl. soc. radnica - gestalt psihoterapeut

Edukacija iz gestalt psihoterapije (pri IGW-u)
Edukacijske radionice art-terapije

Terapija za edukante, Grupe, Coaching, Odrasli, Adolescenti

Socijalni rad sam završila 2003. god. u Zagrebu, te sam kao socijalna radnica radila 2003.-2015. u CZSS Opatija na Odjelu za djecu, mlade i obitelj (zaštita prava i dobrobiti djece i adolescenata, konfliktni razvodi, nasilje u obitelji, djeca i mladi s poteškoćama u ponašanju itd.).

Od 2015. radim u Ministarstvu pravosuđa - Probacijskom uredu Rijeka na radnom mjestu više stručne savjetnice sa odraslim počiniteljima kaznenih djela.

Certificirani sam gestalt psihoterapeut (certifikat sam stekla pri IGW-u), a kao zaljubljenica u kreativnu ekspresiju gestalt terapiju kombiniram sa saznanjima koja sam stekla na edukativnim radionicama iz art-terapije (kod Nade Ivanović).

Volim klijentima predložiti da u terapijskom radu prema vlastitoj želji iskušaju koristiti neke od kreativnih ekspresivnih tehnika (crtež, kolaž, glinu, igranje uloga, glazbu, pokret itd.) za koje smatram da su snažna ali suptilna poveznica s našim unutarnjim svjetovima, te snagama i potencijalima koje svi imamo neosviještene u sebi. Za ekperimentiranje s kreativnim (osviještenim ili neosviještenim) dijelom sebe nije potrebno imati nikakav talent, vještinu, estetsku osviještenost, iskustvo ili prethodno znanje korištenja odabranih tehnika.

Najčešće radim individualnu psihoterapiju i coaching, ali povremeno vodim i grupe uglavnom usmjerene osobnom razvoju i osnaživanju članova kroz korištenje kreativnih tehnika.

Surađujem, te vodim projekte, odnosno iskustvene i edukativne radionice sa lokalnim udrugama koje su svojim programom usmjerene na rad s mladima (Udruga za razvoj kulture mladih "Kulturni front" iz Opatije, te Centar za kulturu dijaloga iz Rijeke).