This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Vedrana Kurjan Manestar
Zagreb
odgajatelj, pedagog, psihoterapeut

2003 – 2006. Edukacija iz Gestalt psihoterapije (Institut za integrativnu Gestalt terapiju, Wurzburg, IGW)
2007-2010 Stručno usavršavanje u struci kroz kontinuirane iskustveno – edukacijske radionice iz tjelesno orjentirane psihoterapije (Relational somatic bodypsychotherapy)
2010. Certificat za Gestalt psihoterapeuta, ECGP, ECP
2014. Certificat iz psihoterapije pokretom i plesom

Terapija za edukante, Supervizija, Grupe, Djeca, Odrasli, Adolescenti

Prije edukacije iz Gestalt psihoterapije, pohađala sam vikend edukacije iz ART terapije, glazbene terapije, transakcijske analize i NLP-a. Nakon takvih kraćih edukacija osjećala sam potrebu za sveobuhvatnom edukacijom iz psihoterapije, te sam od postojećih pravaca u Hrvatskoj izabrala Gestalt psihoterapiju prije svega zbog sveobuhvatnosti i kreativnog pristupa u radu s klijentom. Tijekom edukacije iz Gestalt psihoterapije i dalje sam se usavršavala i u drugim terapijskim pravcima - psihodrama za odrasle, dječja integrativna psihoterapija, tjelesni orjentirana psihoterapija. 2014. završila sam edukaciju iz psihoterapije pokretom i plesom koju organiziram u Zagrebu u suradnji s učiteljima iz UK-a. Povremeno držim predavanja i radionice za široku javnost s tematikom psihoterapije. Od 2008. do 2013 bila sam vanjski suradnik SOS Dječjeg sela Lekenik gdje sam radila kao terapeut s djecom i adolescentima. Radim i kao psihoterapeut s odraslima, djecom i adolescentima u privatnoj praksi. Kontinurano sam u superviziji psihoterapijskog rada. Majka sam odraslog sina i kćeri adolescentice. U slobodno vrijeme uglavnom plešem na sve moguće načine od 5ritmova, zahvaljujući kojima sam ponovno počela plesati i u nešto zrelijim godinama, preko kontakt improvizacije do društvenih plesova. Ujedno i pjevam, crtam, slikam, pišem – kreativni izričaji moja su osobna terapija.