This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Monika Ećimović
Osijek
PSIHOLOG, PSIHOTERAPEUT

Edukacija i usvojene vještine i znanja iz područja geštalt psihoterapije (završena četverogodišnja edukacija, Psihika d.o.o. (EAPTI) – Europski psihoterapijski trening Institut – Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje, Zadar);
Edukacija iz specijalističkog programa za rad s grupama i organizacijama "Geštalt u organizacijam" ( završena dvogodišnja edukacija, Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta, EAPTI-GPTIM, European Accredited Psychotherapy Training Institute, Malta);
Završena dvogodišnja edukacija iz razvojne somatske psihoterapije (The Center for Somatic Studies, Developmental Somatic Psychotherapy Approach, NYC) koju vodi Ruella Frank, New York City.

Završila brojne edukacije iz osobnog i organizacijskog razvoja iz područja psihologije.

Terapija za edukante, Grupe, Coaching, Odrasli, Organizacije

Profesorica psihologije, psihoterapeut, učiteljica. Bavim se savjetovanjem, individualnom psihoterapijom odraslih, radom s timovima i grupama, coachingom. Kontinuirano radim na osobnom i profesionalnom rastu i razvoju. Vjerujem u postojanje potencijala kod svakog čovjeka. Volim biti u ulozi geštalt psihoterapeuta jer kroz svjesnost i povezanost čovjek posjeduje nevjerojatnu moć regeneracije. Članica sam Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatske psihološke komore, Hrvatske komore psihoterapeuta, Europske asocijacije za gestalt psihoterapiju, EAGT-a (European Association for Gestalt psychotherapy).
Član alumni grupe iz razvojna somatske psihoterapije (The Center for Somatic Studies, NYC)