This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Monika Ećimović
Osijek
PSIHOLOG, PSIHOTERAPEUT

Edukacija i usvojene vještine i znanja iz područja geštalt psihoterapije (završena četverogodišnja edukacija, Psihika d.o.o. (EAPTI) – Europski psihoterapijski trening Institut – Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje, Zadar);
Edukacija iz specijalističkog programa za rad s grupama i organizacijama "Geštalt u organizacijam" ( završena dvogodišnja edukacija, Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta, EAPTI-GPTIM, European Accredited Psychotherapy Training Institute, Malta);
Razvojna somatska psihoterapija (trenutno u dvogodišnjoj edukaciji, The Center for Somatic Studies, Developmental Somatic Psychotherapy Approach created by Ruella Frank, New York City.)

Terapija za edukante, Grupe, Coaching, Odrasli, Organizacije

Profesor psihologije, psihoterapeut, učitelj. Bavim se savjetovanjem, individualnom psihoterapijom odraslih, radom s timovima i grupama, coachingom. Kontinuirano radim na osobnom i profesionalnom rastu i razvoju. Vjerujem u postojanje potencijala kod svakog čovjeka. Volim biti u ulozi geštalt psihoterapeuta jer kroz svjesnost i povezanost čovjek posjeduje nevjerojatnu moć regeneracije. Članica sam Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatske psihološke komore, Europske asocijacije za gestalt psihoterapiju, EAGT-a (European Association for Gestalt psychotherapy).
Područje interesa: Razvojna somatska psihoterapija (Developmental Somatic Psychotherapy)