Kontinuiran profesionalni razvoj (KPR)

lebensraum

Lebensraum – inside and outside

Poziv i prijavnica na radionicu “Lebensraum – inside and outside. Exploring field phenomenons of architecture and surroundings in gestalt therapy”

ljubavna-sreca-je-samo-u-vama-29

Body Psychotherapy CPD radionica “Separacija i individuacija” od 25. do 27.05.2012. u Zagrebu i individuacija”

Obavještavamo Vas da se od 25. do 27.05.2012. u Zagrebu održava CPD radionica za psihoterapeute na temu: “Separacija i individuacija”. Radionica će se fokusirati na psihodinamiku separacije-individuacije i na želju djeteta da se izbori za svoje želje i nametne svoju volju.

executive-coaching_0

Sistemski Gestalt Coaching

Sistemski Gestalt Coaching 1.3. – 1.12.2013. Zagreb. U ovom pristupu poslovnom coachingu objedinjen je koncept Gestalt terapije, savjetovanja i Gestalt organizacijskog konzaltinga, s naglaskom na sustav te metodologiju sistemskog konzaltinga i savjetovanja.

dandelion

CPD radionica 16.-18.11.2012. “Somatic approaches to shock and trauma”

“Somatic approaches to shock and trauma” 16. do 18.11.2012. u Zagrebu. Radionica je namjenjena psihoterapeutima različitih terapijskih škola i usmjerenja. Radionicu će voditi Tom Warnecke, ECP,EABP, UKCP tjelesni psihoterapeut i supervizor s dugogodišnjim iskustvom.

power_midnight_smallerforweb

Napredna radionica: “Gestalt Therapy as a relational process”, Lynne Jacobs, Ph.D.

Lynne Jacobs, Ph.D. u Hrvatskoj! Dvodnevna napredna CPD radionica:  u Zagrebu subota i nedjelja 18 i 19.05.2013. pod nazivom: „Gestalt Therapy as a relational process“.

Pratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Kontakt

  • Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

    Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.

Copyright © 2019. Sva prava pridržana. Web by: Gaja Gati