Edukacija

dgiph-onama_web-optim

Edukacija Centra za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS)

Okvir edukacija koje provodi Centar za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS, web: http://citis.hr, e-mail: edukacije@citis.hr) je Integrativna geštalt terapija – integracijski model čija je okosnica Geštalt terapija Fritz Perlsa, i koji proširuje i obogaćuje osnovne postavke klasične geštalt terapije integrirajući u njih dodatne teorijske koncepte i psihoterapijsku praksu.

psihoterapeuti-optimiz

O edukaciji iz Gestalt psihoterapije – Gestalt centar Homa

Gestalt centar Homa (GCH) razvio je svoj kurikulum/plan i program Edukacije iz Gestalt psihoterapije bazirajući se na smjernicama i standardima Europske asocijacije za Gestalt psihoterapiju (EAGT), obogaćujući ga iskustvima osnivača i trenera te povratnim informacijama bivših polaznika.

vijesti_web

Edukacija iz geštalt psihoterapije po programu „Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta“ (GPTIM)

Edukaciju iz geštalt terapije po Malteškom programu u Hrvatskoj provodi Psihika d.o.o., Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje i to u Zadru, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku. Završavanje ovog programa omogućava polaznicima dobivanje relevantnih europskih certifikata (EAGT i ECP).

edukacija_web_optimiz

Centar IGW Zagreb – edukacija iz Gestalt psihoterapije

Edukacija iz Gestalt psihoterapije uključuje usvajanje teorijskih znanja ali i iskustveno stjecanje znanja kroz rad na sebi. Gestalt pristup potiče upoznavanje sebe i načina na koje komuniciramo s okolinom. Usmjerenošću na “sada i ovdje” pomaže uspostavu ravnoteže između sadašnjeg života i životnih iskustava…

Pratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Kontakt

  • Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

    Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.

Copyright © 2019. Sva prava pridržana. Web by: Gaja Gati