Edukacija

Slika

Obavijest o početku nove edukacijske grupe iz geštalt terapije u okviru Centra IGW Zagreb 2021./2022.

“Obavijest o početku nove edukacijske grupe iz gestalt terapije u okviru Centra IGW Zagreb 2021/2022”

“Edukaciju iz Gestalt terapije započinjemo s dvije pripremne radionice, koje su ujedno i demonstracija gestalt terapeutskog rada. Na njima zainteresirani mogu osjetiti Gestalt i saznati je li to psihoterapijska škola koja im odgovara.

Sudjelovanje na tim radionicama ne obavezuje na nastavak edukacije.

Za one koji se, nakon pripremnih radionica, uključe u edukaciju, te radionice ulaze u satnicu prve edukacijske godine.

Prva pripremna radionica održati će se u Zagrebu od 26.do 27.06.2021. godine (subota od 9.00 do 19.00 s pauzom za ručak, i nedjelja od 9.00 do 14.00).

Druga pripremna radionica održati će se u Zagrebu od 18. do 19. 09. 2021. godine (subota od 9.00 do 19.00 s pauzom za ručak, i nedjelja od 9.00 do 14.00).

Voditelji nove generacije budućih Gestalt terapeuta su:
Ana Čović, prof. klinički psiholog i psihoterapeut i akreditirani gestalt supervizor, ECP, EAGT
mr. sc. Velimir Dugandžić, prof., psihoterapeut i akreditirani gestalt supervizor, ECP, EAGT

Informacije o Centru i programu edukacije možete pogledati na:

Cijena jedne pripremne radionice je 700,00 kn + PDV = 875,00 kn po osobi.

Više informacija možete naći na linku:
Preuzmite Prijavni list za pripremne radionice te ispunjeni pošaljite na našu adresu e-pošte: centar.igw.zg@gmail.com
Na istu se adresu možete javiti ako imate bilo kakvih pitanja ili dilema vezanih za edukaciju.

Veselimo se novom početku i susretu s vama.”

Prijavni list za pripremne radionice – Zagreb 2021.Pozivni 2021. – AiV

dgiph-onama_web-optim

Edukacija Centra za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS) po programu IIIGT Nűrnberg

Edukacije iz integrativne geštalt terapije koje provodi Centar za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS) po programu Internationales Institut fűr Integrative Gestalttherapie (IIIGT, Nűrnberg, Njemačka) usklađene su sa smjernicama i standardima Europske asocijacije za Gestalt psihoterapiju (EAGT).

psihoterapeuti-optimiz

O edukaciji iz Gestalt psihoterapije – Gestalt centar Homa

Gestalt centar Homa (GCH) razvio je svoj kurikulum/plan i program Edukacije iz Gestalt psihoterapije bazirajući se na smjernicama i standardima Europske asocijacije za Gestalt psihoterapiju (EAGT), obogaćujući ga iskustvima osnivača i trenera te povratnim informacijama bivših polaznika.

vijesti_web

Edukacija iz geštalt psihoterapije po programu „Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta“ (GPTIM)

Edukaciju iz geštalt terapije po Malteškom programu u Hrvatskoj provodi Psihika d.o.o., Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje i to u Zadru, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku. Završavanje ovog programa omogućava polaznicima dobivanje relevantnih europskih certifikata (EAGT i ECP).

edukacija_web_optimiz

Centar IGW Zagreb – edukacija iz Gestalt psihoterapije

Edukacija iz Gestalt psihoterapije uključuje usvajanje teorijskih znanja ali i iskustveno stjecanje znanja kroz rad na sebi. Gestalt pristup potiče upoznavanje sebe i načina na koje komuniciramo s okolinom. Usmjerenošću na “sada i ovdje” pomaže uspostavu ravnoteže između sadašnjeg života i životnih iskustava…

Pratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

• Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.