Body Psychotherapy CPD radionica “Separacija i individuacija” od 25. do 27.05.2012. u Zagrebu i individuacija”

Obavještavamo Vas da se od 25. do 27.05.2012. u Zagrebu održava CPD radionica za psihoterapeute na temu: “Separacija i individuacija”

Radionica će se fokusirati na psihodinamiku separacije-individuacije i na želju djeteta da se izbori za svoje želje i nametne svoju volju.

Radionicu će voditi Tom Warnecke, ECP,EABP, UKCP tjelesni psihoterapeut i supervizor s dugogodišnjim iskustvom koji već 5 godina vodi razne CPD treninge iz područja tjelesne psihoterapije, odnosa u psihoterapiji i poremećaja osobnosti u ZAGREBU.

Više o radionici pogledajte na: http://dugan.hr/body-psychotherapy-cpd-radionica-separacija-i-individuacija-od-25-do-27-05-2012-u-zagrebu/