CPD radionica 16.-18.11.2012. “Somatic approaches to shock and trauma”

CPD radionica 16.-18.11.2012. “Somatic approaches to shock and trauma”

“Somatic approaches to shock and trauma” 16. do 18.11.2012. u Zagrebu

Radionica je namjenjena psihoterapeutima različitih terapijskih škola i usmjerenja.

Radionicu će voditi Tom Warnecke, ECP,EABP, UKCP tjelesni psihoterapeut i supervizor s dugogodišnjim iskustvom koji već 5 godina vodi razne CPD treninge iz područja tjelesne psihoterapije, odnosa u psihoterapiji i poremećaja osobnosti u ZAGREBU. Tom Warnecke je dopredsjednik United Kingdom Council for Psychotherapy i bio je pozvani gost sudionik prve međunarodne SPUH konferencije “Istine o psihoterapiji” koja se održala u Zagrebu krajem 2011 godine.

Svaki sudionik po sudjelovanju dobiva potvrdu koju potpisuje Tom Warnecke sa brojem sati CPD radionice, datumom i temom radionice. Radionica se prijavljuje i psihološkoj komori – za sudionike koji su članovi komore.

Mjesto održavanja radionice: Dječji vrtić Šumska Jagoda, na adresi Sveti Duh 75, Zagreb

Cijena sudjelovanja na radionici je: 1300,00 kn (iznos s PDV-om)

Minimalan broj sudionika potreban za prijavu kako bi se trening održao: 12

Za prijavu je potrebno popuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na web stranici http://dugan.hr/an-introduction-to-body-psychotherbodypsychotherapy-workshop-somatic-approaches-to-shock-and-trauma-tom-warnecke-zagreb-16-%E2%80%93-18-11-2012/ i poslati ga na adrese: Aleksandra Stevanovic: stevanovic.aleksandra@gmail.com , ili Velimir Dugandžić: duganv@gmail.com

Leave a commentPratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Kontakt

  • Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

    Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.

Copyright © 2019. Sva prava pridržana. Web by: Gaja Gati