Napredna radionica: “Gestalt Therapy as a relational process”, Lynne Jacobs, Ph.D.

Lynne Jacobs, Ph.D. u Hrvatskoj!

Dvodnevna napredna CPD radionica:  u Zagrebu subota i nedjelja 18 i 19.05.2013. pod nazivom: „Gestalt Therapy as a relational process“. U svibnju 2013 godine u Zagrebu održati napredna radionica iz Gestalt psihoterapije u organizaciji tvrtke Dugan d.o.o. koju će voditi Lynne Jacobs, Ph.D. renomirana gestalt psihoterapeutkinja i psihoanalitička psihoterapeutkinja jedna od osnivačica Pacific Gestalt Instituta iz SAD-a. Lynne je supervizorica i trenerica na Institute of Contemporary Psychoanalysis (ICP) (http://icpla.edu/) u Los Angeles-u i na Pacific Gestalt Institute (PGI) (http://www.gestalttherapy.org/default.asp) te održava gestalt treninge širom svijeta.