Obavijest o početku nove edukacijske grupe iz integrativne geštalt terapije u Centru za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS) – 2022./2023.

Obavijest o početku nove edukacijske grupe iz integrativne geštalt terapije u Centru za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS) – 2022./2023.

U tijeku je formiranje nove edukacijske grupe za edukaciju integrativnih geštalt terapeuta i savjetodavnih terapeuta (savjetovatelja/socioterapeuta). Grupa će krenuti s radom u prvom tromjesečju 2023. Prije uključivanja u edukaciju kandidati trebaju proći izborni (pripremni) seminar/radionicu, koja traje dva ili tri dana. Termini izbornih radionica će biti objavljeni naknadno, a provodit će se tijekom studenog i prosinca 2022., a po potrebi i tijekom siječnja 2023. Molimo sve zainteresirane da se što prije prijave. Izborni seminar / izborna iskustvena radionica, (ako bude u trajanju od tri dana cijena je 1050 kn, a ako bude dva dana onda 700 kn) omogućuje da se voditelji i kandidati međusobno upoznaju, da kandidati iskustveno dožive i upoznaju integrativnu geštalt terapiju, te vide je li ovaj terapijski pristup za njih prikladan. Voditelji koji vode radionicu procjenjuju jesu li kandidati prikladni za uključivanje u ovu edukaciju temeljem uvida u rad na izbornom seminaru. Konačna odluka o prijemu u edukaciju donosi se na temelju individualnih refleksija i povratnih informacija polaznika radionice, te procjeni i povratnih informacija voditelja. Kriteriji za refleksiju i procjenu su: kapacitet za svijest o sebi i drugima, sposobnost za kontakt s drugima, sposobnost samoprihvaćanja, spremnost na rizik i eksperiment, empatija, emocionalna stabilnost, spremnost na poštivanje integriteta drugih ljudi te sposobnost davanja i primanja povratnih informacija, te motivacija za osobni i profesionalni rast i razvoj. Izborna radionice nikoga ne obavezuju na nastavak edukacije. Onima koji će se uključiti u edukaciju, izborna radionica ulazi u potrebne sate edukacije.

Prijava i detaljnije informacije na: edukacije@citis.hr ili citis.zg@gmail.com i na mobitel 091 1793 363. Za prijavu je potrebno poslati diplomu završenog fakulteta, životopis, motivacijsko pismo i popunjenu prijavnicu za edukaciju (u prilogu).

 

Prijavnica za edukaciju iz IGT

Leave a commentPratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Kontakt

  • Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

    Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.

Copyright © 2019. Sva prava pridržana. Web by: Gaja Gati