Gestalt centar Homa priprema početak nove generacije edukacije iz Gestalt psihoterapije – 2022.

Gestalt centar Homa priprema početak nove generacije edukacije iz Gestalt psihoterapije – 2022.

Gestalt centar Homa priprema početak nove generacije edukacije iz Gestalt psihoterapije
Obavještavamo vas da Gestalt centar Homa priprema početak nove generacije edukacije iz Gestalt psihoterapije. Ukoliko ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo Vas na iskustvene radionice.
Uvodna iskustvena radionica održat će se u tri navrata 19. i 20. ožujka, 7. i 8. svibnja, te 21. i 22. svibnja 2022. godine u Zagrebu. Radionice će voditi Irena Čorko Meštrović, Alenka Krivičić Jedrejčić i Ana Milčić Horvat.
Cijena ovih radionica je 800 kn + PDV = 1000 kn po polazniku po radionici.

Edukacijsku grupu koju će voditi Irena Čorko Meštrović, Alenka Krivičić Jedrejčić i Mihael Kozina formira se na izbornoj radionici na koju su pozvani svi zainteresirani koji udovoljavaju kriterijima za pohađanje edukacije.

Izborna radionica će se održati 1.-3. srpnja 2022.

Međutim, pozvani ste na jednu ili više iskustvenih radionica i ukoliko želite jedan vikend poraditi na svom osobnom rastu i razvoju ili bliže upoznati gestaltistički pristup, bez obzira na edukaciju.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se prijavite do 1. ožujka 2022. na e-mail gestalt.centar.homa@gmail.com (prijavni list je na linku niže)
Više detalja o samoj edukaciji i prijavni list nalaze se na linku
http://www.gestaltcentarhoma.hr/iskustvene-radionice.html

Leave a commentPratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Kontakt

  • Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

    Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.

Copyright © 2019. Sva prava pridržana. Web by: Gaja Gati