Centar IGW Zagreb pokreće edukaciju za Gestalt praktičara u organizacijama

“Poštovana kolegice/Poštovani kolega,
obavještavamo vas da pokrećemo edukaciju za Gestalt praktičara u organizacijama, prvu takve vrste u Hrvatskoj.
Ovaj interaktivni, visoko iskustveni dvogodišnji program namijenjen je profesionalcima u području organizacijskog razvoja, stručnjacima za upravljanje ljudskim resursima, konzultantima, trenerima te menadžerima koji žele unaprijediti svoje vještine vezane uz provođenje različitih organizacijskih intervencija poput savjetovanja, coachinga, facilitiranja promjena te vođenja pojedinaca i timova.

Dovršen program predstavlja i jedan od osnovnih preduvjeta za pokretanje procesa certifikacije za Gestalt praktičara, prema standardima Europskog udruženja gestalt terapeuta (EAGT).

Planirani početak edukacije je travanj 2022.
Voditeljica edukacije i trenerica je Sandra Čanić, a treneri su Mijo Marić i Angelika Burovski.

Veselimo se novom početku i susretu s vama!”

Gestalt praktičar u organizacijama – 2022.

Prijavni list – GPO – Zagreb 2022.