Centar za integrativnu i geštalt terapiju Citis organizira izborni (uvodni) seminar u Zagrebu

Centar za integrativnu i geštalt terapiju Citis organizira izborni (uvodni) seminar u Zagrebu

Početak novog edukativnog ciklusa za integrativne geštalt psihoterapeute i savjetovatelje/socioterapeute i novi izborni seminar 06.-08.09.2019.
U tijeku je formiranje nove edukativne grupe za edukaciju integrativnih geštalt terapeuta i savjetovatelja/socioterapeuta. Početak grupe je planiran za jesen 2019. Novi izborni seminar za uključivanje u novi ciklus edukacije za integrativnog geštalt psihoterapeuta i savjetovatelja/socioterapeuta će se održati 06.-08. rujna 2019. Seminar će voditi Zdravko Bokulić i Mirjana Šimunović-Škunca. Broj mjesta je ograničen.

Prijava i detaljnije informacije na edukacije@citis.hr ili na mobitele 091 893 6579 (tajnica CITIS) ili 091 1793 363.

Izborni seminar / izborna iskustvena radionica, u trajanju od tri dana (ukupno 24 sati) omogućuje da se voditelji i kandidati međusobno upoznaju, da kandidati iskustveno dožive i upoznaju integrativnu geštalt terapiju, te vide je li ovaj terapijski pristup za njih prikladan. Voditelji koji vode radionicu procjenjuju jesu li kandidati prikladni za uključivanje u ovu edukaciju, temeljem uvida u rad na izbornom seminaru, diplome, životopisa i motivacijskog pisma.Konačna odluka o prijemu u edukaciju donosi se na temelju individualnih refleksija i povratnih informacija polaznika radionice, te procjeni i povratnih informacija voditelja. Kriteriji za refleksiju i procjenu su: kapacitet za svijest o sebi i drugima, sposobnost za kontakt s drugima, sposobnost samoprihvaćanja, spremnost na rizik i eksperiment, empatija, emocionalna stabilnost, spremnost na poštivanje integriteta drugih ljudi te sposobnost davanja i primanja povratnih informacija, te motivacija za osobni i profesionalni rast i razvoj. Za edukaciju nisu prikladne osobe koje su bile ili se nalaze na psihijatrijskom liječenju i imaju psihijatrijsku dijagnozu. Izborna radionice nikoga ne obavezuju na nastavak edukacije. Onima koji će se uključiti u edukaciju, izborna radionica ulazi u potrebne sate edukacije.

Leave a commentSvjetlana Javor

1 godina ago

Postovanje..zainteresirana sam za edukaciju iz gestalt terapije.lijevnica sam obiteljske medicine s dugogidisnjim iskustvom.zivim i radim u zadru

Pratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Kontakt

  • Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

    Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.

Copyright © 2019. Sva prava pridržana. Web by: Gaja Gati