Početak novog edukacijskog ciklusa u CITIS-u za integrativne geštalt psihoterapeute i savjetodavne terapeute (savjetovatelje/socioterapeute) 2021.

Početak novog edukacijskog ciklusa u CITIS-u za integrativne geštalt psihoterapeute i savjetodavne terapeute (savjetovatelje/socioterapeute) 2021.

U tijeku je formiranje nove edukativne grupe za edukaciju integrativnih geštalt terapeuta i savjetodavnih terapeuta (savjetovatelja/socioterapeuta).
Početak nove grupe je planiran u rujnu ili listopadu 2021., ovisno o epidemioološkoj situaciji. Sukladno tome organizirat će se i izborni seminari za uključivanje u novi ciklus edukacije za integrativnog geštalt psihoterapeuta i savjetodavnog terapeuta (savjetovatelja/socioterapeuta), koji će se provesti u lipnju 2021., a po potrebi i početkom rujna 2021.. Edukaciju i izborne seminare će voditi iskusni treneri CITIS-a i IIIGT. Broj mjesta je ograničen. Prijava i detaljnije informacije na edukacije@citis.hr i na mobitel 091 1793 363. Izborni seminar / izborna iskustvena radionica, u trajanju od tri dana (ukupno 24 sati, cijena 250 kn + PDV po danu, oko 940 kn za tri dana) omogućuje da se voditelji i kandidati međusobno upoznaju, da kandidati iskustveno dožive i upoznaju integrativnu geštalt terapiju, te vide je li ovaj terapijski pristup za njih prikladan. Voditelji koji vode radionicu procjenjuju jesu li kandidati prikladni za uključivanje u ovu edukaciju, temeljem uvida u rad na izbornom seminaru, diplome, životopisa i motivacijskog pisma.Konačna odluka o prijemu u edukaciju donosi se na temelju individualnih refleksija i povratnih informacija polaznika radionice, te procjeni i povratnih informacija voditelja. Kriteriji za refleksiju i procjenu su: kapacitet za svijest o sebi i drugima, sposobnost za kontakt s drugima, sposobnost samoprihvaćanja, spremnost na rizik i eksperiment, empatija, emocionalna stabilnost, spremnost na poštivanje integriteta drugih ljudi te sposobnost davanja i primanja povratnih informacija, te motivacija za osobni i profesionalni rast i razvoj. Za edukaciju nisu prikladne osobe koje su bile ili se nalaze na psihijatrijskom liječenju i imaju psihijatrijsku dijagnozu. Izborna radionice nikoga ne obavezuju na nastavak edukacije. Onima koji će se uključiti u edukaciju, izborna radionica ulazi u potrebne sate edukacije.

Leave a commentSvjetlana Javor

2 godine ago

Postovanje..zainteresirana sam za edukaciju iz gestalt terapije.lijevnica sam obiteljske medicine s dugogidisnjim iskustvom.zivim i radim u zadru

Pratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Kontakt

  • Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

    Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.

Copyright © 2019. Sva prava pridržana. Web by: Gaja Gati