POZIV NA INTEGRATIVNI GEŠTALT SEMINAR /RADIONICU „OČEVI I KĆERI“

POZIV NA INTEGRATIVNI GEŠTALT SEMINAR /RADIONICU „OČEVI I KĆERI“

Centar za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje (CITIS) organizira integrativni geštalt seminar /radionicu „OČEVI I KĆERI“.
Seminar će voditi naš doajen, BLAŽ TOPOLOVAC, dipl. psiholog, integrativni geštalt terapeut, trener i supervizor, Ravnatelj „Internacionalnog instituta za integrativnu geštalt terapiju i savjetovanje Nürnberg“ i član Stručnog savjeta „CITIS-a“.
Seminar će se održati od 19. do 22. svibnja 2022. u Zagrebu.

Kotizacija je 200 eura.

Okvirni raspored rada na seminaru:
Četvrtak – 17.00 do 20.00 sati
Petak i subota: od 9.30 do 13.00 sati i od 14.30 do 19.00 sati
Nedjelja – od 9.30 do 14.00 sati.

Seminar je namijenjen svim ženama, a naročito psihoterapeutkinjama.

Prijave i informacije na e-mail citis.zg@gmail.com i mob. 091 1793 363

Opis seminara
Ova tema je mnogim ženama teška, a često i tabuizirana te povezana s mnogo neizvjesnosti i straha, ali i neispunjene čežnje za bliskosti i priznanjem.
Nesigurni ili odsutni očevi, kao i oni koji svojim kćerima prelaze granice ostavili su im duboke tragove, pa čak i traume.
Iskustva s takvim očevima bila su vrlo formativna za mnoge žene. Ona još i danas određuju njihove odnose s muškarcima i otežavaju im duboki susret spolova.
Na ovom seminaru želimo pomoću tehnika i medija geštalt terapije pokušati omogućiti sudionicama da iscijele povrijeđenu ženu u sebi promatranjem i prorađivanjem odnosa sa svojim očevima, kao i da ponovno pronađu i jasno dožive svoj identitet žene kroz susret i suočavanje s muškarcem.
Voditelj seminara
Blaž Topolovac, diplomirani psiholog

Leave a commentPratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Kontakt

  • Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (DGIPH)

    Bosanska 6
    10 000 Zagreb

O DGIPH

Društvo Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske je osnovano 1997. i okuplja sve stručnjake koji su završili poslijediplomsku edukaciju iz gestalt i integrativne psihoterapije kao punopravne članove, te one koji imaju barem 100 sati edukacije iz ovog psihoterapijskog pravca kao pridružene članove.

Copyright © 2019. Sva prava pridržana. Web by: Gaja Gati